BgWoman Интересно 10 начина да си перфектна на работа

10 начина да си перфектна на работа

548
0

перфектна на работа

 1. Винаги се обличай така, че да изненадаш шефа си ако те извика, без предупреждение.

  Колкото и тежки да са някои сутрини, в които дори не искаме да станем от леглото, идеалният външен вид е сред задължителните ни работни ангажименти.

 2. Помни – приятелите ти те обичат и подкрепят, НО важно правило е, че на работа нещата не винаги стоят по този начин. Всъщност не е и задължително колегите ти да изпитват топли чувства
 3. Почивай си от време на време! Никой не обича нервни и изтощени до безкрай работохолички.
 4. Ако ти се плаче и всичко ти е дошло в повече – правилното място е тоалетната! Работното място не е подходящо за публични драми, така че ги зачеркни от списъка.
 5. Когато изказваш мнение или предложение, започни с: “Това е чудесна идея, защото…”, а не с: “Може би ще се провали, но…”!
 6. Грешки? Мисли за тях като за добра възможност да научиш нещо повече и да стенеш по-добра!
 7. Внимавай със снимките в офиса! Пренасянето на личния живот в работата може често да ти изиграе лоша шега.
 8. Не пий шотове с някой, който е пряко свързан с работата ти! Няма нищо лошо (дори е плюс) да посещаваш сбирките с колегите и партитата на шефа, но никога не прекалявай с алкохола и емоциите.
 9. Винаги подготвяй допълнителна информация преди презентация или бизнес среща! Така дори да забравиш половината, пак ще се представиш добре.
 10. Отнасяй се дори с хигиенистката, както би се отнесла с началника си! Плюс е всички на работното място да те харесват, защото това може да е от полза някой ден. А и “надувките” са доста неприятни.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here