BgWoman Интересно Какво можем да научим в един секс шоп?

Какво можем да научим в един секс шоп?

577
0

Секс шопът – място за сексуално разкрепостени или училище за сексуално необразовани хора?

Много хора реагират с хихикане при споменаване на думата секс шоп и това са не само тийнейджърите, които реагират неадекватно на всичко, а дори зрели хора, които смятат, че знаят всичко, което трябва да се знае за секса. Ще се изненадате колко малко всъщност знаете за едно от най-приятните човешки занимания, когато влезете в първия физически или онлайн секс шоп.

Оказва се, че всъщност магазините за секс играчки могат да ни научат на много неща, за които дори най-разкрепостената литература не е успяла да ни информира. Секс шопът не е просто място, от което можете да закупите продукти за сексуална стимулация, а училище, което може да ни направи секс експерти и да ни покаже, че всъщност сме сексуално необразовани хора.

Какво можем да научим в един секс магазин?

Секс шопът може да ни даде информация за много неща, свързани с нашата сексуалност. Дори преглеждайки категориите в един онлайн магазин за секс атрибути можем да открием ерогенни зони, за чието съществуване дори не сме подозирали. Ето някои важни уроци, на които ще ни научи всеки секс шоп, стига да отхвърлим предразсъдъците си и болното си високомерие.

Ерогенни зони

Не винаги е възможно да разберем кои са нашите ерогенни зони, независимо дали по време на стандартен секс или при мастурбация. Понякога с изненада откриваме, че докосване в определена зона от тялото ни носи върховно удоволствие и това се случва най-често случайно и неволно. Тъжната истина е, че малко хора знаят как да доставят допълнителна наслада на своя партньор или дори на себе си. Секс играчките могат да ни помогнат много в това отношение, като ни посочат къде и как да търсим.

Начини на стимулация

Начинът, по който стимулираме една точка на удоволствието определя дали ще изпитаме наслада или усещането ще бъде по-скоро неприятно. Много малко жени жени (да не говорим за мъжете) знаят къде се намира митичната точка G и още по-малко – как да я стимулират, така че да изживеят най-мощните и продължителни оргазми.

Вибраторите и другите стимулатори за G- точка, предлагани в секс шоповете могат да направят чудеса в тази посока. Те ще ни покажат не само кои са изворите на удоволствие в нашето тяло, но и къде се намират и как да ги стимулираме правилно. Тези познания ще ни помогнат да се насладим много по-пълноценно на секса с партньор и ще го направят желано забавление, а не досадно задължение, както е при много семейни двойки.

Предпочитания на партньора

За хората е особено трудно да споделят какво ги възбужда сексуално, особено ако е нещо нестандартно и заклеймено, като извратено или погрешно. Най-лесният начин да разберете какви са тайните еротични фантазии на вашата половинка или как да ѝ покажете вашите секс фетиши е да посетите някой добре оборудван секс магазин с намерението да закупите нещо, с което да експериментирате.

Ако половинката ви се притеснява да сподели на глас какво я възбужда и какво иска да опитате в леглото, не се безпокойте – в повечето случаи възбудата говори красноречиво. Едва ли ще останете равнодушни към учестеното дишане, блясъка в погледа и лекото зачервяване. Въпросът е дали ще се осмелите да осъществите скритите фантазии на своя сексуален партньор или ще го накарате да зарови своите тайни желания още по-дълбоко.

Какво не ви харесва в секса

Макар, че повечето от нас знаят със сигурност какво не ни харесва в секса, понякога се оказва, че има неща, които правим по задължение, само за да доставим удоволствие на другия човек в двойката. С помощта на секс играчките можете да установите, че нещо ви е напълно неприятно и да спрете да се насилвате, като го замените с нещо, което ви отвежда за секунди до така мечтаните оргазми.

Сексът може да бъде много по-приятен, отколкото сме подозирали

Най-важният урок, който може да ни даде един секс шоп е, че сексът може да бъде много по-приятен и забавен, отколко сме подозирали до момента. С помощта на някои играчки за сексуална стимулация жените, срещащи затруднение да изпитат оргазъм при стандартен секс най-после ще могат да се насладят на върховната наслада, а мъжете ще се изненадат от силата и продължителността на своята ерекция.

Секс шопът не е просто магазин за играчки за възрастни, той е училище, което трябва да посетим, за да опознаем секса, да му се отдадем напълно и да осъзнаем, че той е важна част от нашия живот.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here