BgWoman Взаимоотношения Уроци по флирт

Уроци по флирт

1186
0
Традиционно, мъжете са тези, които флиртуват с жените. Но повечето мъже с охота признават, че ако жената първа ги заговори или изрази по някакъв начин симпатията си, това мнооого ще им хареса. Какво чакате тогава?
флирт
Първи урок
Правете контакт! Необходимо е да изпратите поне 3 вербални или невербални сигнали, че имате интерес към мъжа срещу вас. Защо 3? Защото мъжът първо се оглежда, за да се увери, че наистина него имате предвид. Второ, разбрал, че става въпрос за него, той се изчервява и се чувства поласкан. Това е и етапът, в който е най-вероятно той да се приближи към вас с лека усмивка, докато все още ви изучава. И трето – можете да се представите или да помахате от другия край на помещението, за да няма съмнения, че бихте желали да се опознаете.

Втори урок
Говорете тихо! Това ще грабне вниманието му непременно. Можете да го попитате дали иска да му кажете една тайна.. После прошепнете в ухото му: „Много ми харесва ризата ти, запази ми я, когато вече не ти трябва.”

Трети урок
Бъдете сами! Ако сте в женска компания, даже и само с една приятелка, най-добре се отделете. Мъжете не обичат да рискуват да бъдат отхвърлени пред други хора, затова и не смеят да ви прекъснат и заговорят. Колко ли страхотни мъже са се отказали да ви заговорят заради компанията ви.

Четвърти урок
Отнасяйте се нежно с мъжете! Ако някой, който не ви харесва, се опита да ви заговори, бъдете мила. Твърде вероятно е други мъже да гледат какво правите. Ако се присмеете или покажете, че сте разочарована или подразнена, ще си намалите шансовете други мъже да ви заговорят. Бъдете позитивна, запознайте се и поговорете с човека, след като сте му дали да разбере много ясно, че не се интересувате от нещо повече.

Пети урок
Помощ от приятел! Помолете приятел да гледа, докато минавате покрай група мъже, за да ви каже кой от тях ще ви огледа.

Шести урок
Бъдете неустоими! Къса пола, обувки на високи токове, червено червило… постарайте се да изглеждате съблазнително. Сядайте с изправен, леко извит гръб и кръстосайте високо краката си. Сложете си достатъчно интересни обеци, които да направят впечатление и да бъдат повод за мъжа да направи коментар.

Седми урок
Поглед през рамо и усмивка! Тази асиметрична позиция винаги е знак, че имате интерес.

Осми урок
Огледайте го от глава до пети, кимнете и се усмихнете.

И помнете – флирта идва от сърцето! Бъдете щедра и се забавлявайте!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here