BgWoman Красота Козметика Красота и изтънченост с козметика за лице направена от професионалнисти

Красота и изтънченост с козметика за лице направена от професионалнисти

634
0

козметика за лицеГримът се използва обикновено за да направи жените по-изтънчени и модерни, а също така разбира се за да се прикрият пъпки, белези и червени петна по лицето. Намирането на точният грим, който да съответства на тена на лицето ви не е лесна задача, защото има толкова много марки, цветове, формули и цени, че трябва сериозно да се замислите преди да направите покупка, но като съвет от мен запомнете едно – използвайте само професионална козметика.

Понятието грим е обобщаващо и включва фон дьо тен, руж, бронзант, сенки за очи, молив за очи, спирали, гланц за устни, червило и други. По-подробно ще се спра на основата или така нареченият фон дьо тен.

Той в зависимост от състоянието си може да бъде течен, кремообразен или на прах. Течният е формулиран за всеки тип кожа, но той не винаги е най-добрият избор. Вашият тип кожа може да ви служи като основа за намирането на най-добрата формула, защото ако направите грешка при избора, лицето ви може да заприлича на маска.

Затова е по-добре първият път когато започнете да използвате гримове да се консултирате със специалист по козметика за лице в някой козметичен салон, а също така използвайте неговата палитра за цветове на фон дьо тен, за да можете по-лесно да се ориентирате за номера, който отговаря на вашата кожа.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here