BgWoman Взаимоотношения Висок ток и широка усмивка, или какво искат мъжете

Висок ток и широка усмивка, или какво искат мъжете

581
0

Петкрилен гардероб, а аз няма какво да облека! Няма спор, че това е любимата реплика на всяка жена преди романтична среща. Всяка иска да изглежда като кръстоска от Виктория Бекъм и Скарлет Йохансон – секси, стилна и най-вече главозамайващо модерна. Но какво искат мъжете? Ето как изглеждат облеклото и аксесоарите ни през мъжките очи!

„Екипировката” може да остане незабелязана

широка усмивка

Оказва се, че съвсем не е нужно да пръскате луди пари за маркови роклички и обущенца. Средният мъж въобще не е склонен да изследва етикета от вътрешната страна на дрехата. Освен в случаите, когато след бурен секс събира разпилените вещи от пода. В този момент може и да обърне внимание на фирмения лейбъл. Но надали ще се трогне толкова. В обикновена ситуация – на улицата, в офиса, в клуба, силният пол се впечатлява от „възбуждащата” дреха. Тази, която не изкарва на показ формите, а само ги загатва. Несравними в това отношение са меките, плавно падащи тъкани. Те то карат да разсъждава какъв е силуетът под роклята и колко нежна е кожата. Но само фантазия не стига, трябва да му покажете реалния ландшафт на тялото си. Как ли – просто подчертайте талията и открийте раменете.

Кристалните пантофки – с токчета!

Ясно е, че само едни кристални пантофки не стигат, за да се превърнете в Пепеляшка и срещнете принца. Но не бива да отхвърлите вероятността за неговата поява в най-неочакваното време и място. Затова трябва да бъдете на висота. Тоест на токчета. Скорошно изследване показва, че мъжете оценяват с 5 сандалите на висок ток, с 4 – сабото с гола (естествено – розова) пета. Тройка получават удобните, не много популярни сред мъжете обувки-лодки, а двойка – високата платформа.

В прическите мъжете са консерватори

И по отношение на прическите мачовците не са кой знае какви експерти. Те гледат еднакво благосклонно както на късите, така и на дългите коси. Но трябва да имат някакъв чар. Така например класическите (дълги и гладки) коси намират за скучни. Затова пък средно дългите или високо вдигнатите (за да откриват нежното вратле) са им точно по вкуса. А ако прибавим и къдрици, влюбването е гарантирано. И внимателно с цветовете! Повечето мъже не си падат по ярко червени или лилави кичури. Те предпочитат оттенъци, максимално близки до естествения цвят. В това отношение са същински консерватори.

Грим – почти никак!

Според мъжете най-сполучливият макияж е най-малко видимият. А още по-добре е да си мислят, че въобще не сте гримирана. Изобилието от сенки, спирала, руж и пудра само ще го отблъсне. Силният пол има собствено виждане за устните: „влажните” са мазни, лилавите – мъртвешки, а ярко червените – вулгарни.

Бижутата трябва да възбуждат!

И тук мъжете не са оригинални. Даже в украшенията трябва да има елемент на флирт. Тоест всичко, което окачаме на врата, ушите или ръцете си, да дразни лекичко чувството им за еротика. Колиетата ги привличат само, ако завършват някъде в гънката между гърдите. Гривните пък акцентират върху тънките китки. А едрите обици и пръстени само могат да ги раздразнят. По същия начин им действа пиърсингъг.

Усмивката – крачка към щастието

Най-важният аксесоар за всяка жена е усмивката! Всеки мъж ще се подпише под това твърдение. Тя трябва да се намира на мястото си независимо от времето навън или настроението. Безжизнените, агресивни или безлични лица не предизвикват никакъв интерес. А щастливите привличат като магнит. Така че ако искате да впечатлите някого (дори когато сте по дънки и тениска) просто му се усмихнете. Кой знае, може би това е първата крачка по пътя към щастието ви!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here