BgWoman Красота Мода Гледай и слушай обувките

Гледай и слушай обувките

571
0

Обувките са желани от дамите в различна възраст. За една жена да има много обувки е съвсем нормално нещо. За една дама няма значение какви точно са едни обувки и дали са маркови обувки Caprice, модни официални обувки от Италия или пък немски обувки, които са по-скоро спортни или спортно елегантни. За дамата е важно да има обувки около себе си. Само тогава тя се чувства женствена и желана.

Специалисти от цял свят са стигнали до заключението, че обувките освен да се гледат, могат и да се слушат. По-точно те могат да издадат много черти от характера на една жена. Така например ако дамата си пада по това да носи официални обувки с ток или изобщо обувки с ток, които да са много поддържани, това вероятно говори, че тя е добре финансово устроена. В същото време ако носи вехти спортни обувки или пък дамски сандали например, това може и да говори за финансови проблеми. Жените, които носят равни обувки, независимо дали са бразилски сандали или пък става дума за дамски ботуши, са жени, които изпитват носталгия по младостта.

Много специалисти все пак добавят, че носенето на обувки с протрити подметки не е задължително обвързано с незавидното финансово състояние на притежателката им. Те могат да говорят за това, че на притежателката и просто не и пука за външният и вид или пък е по-скоро от типа дами, които искат да изглеждат добре, но далеч не поставят това нещо на първо място в списъка си с неща, които трябва да направят.

Подметките на обувки, които са износени говорят и за това, че хората притежаващи ги са спокойни натури. В същото време официални обувки на ток, които са много поддържани съответстват с типа характер жена, която е ангажирана много в работата и сякаш личният и живот остава на страна, макар да изглежда добре в очите на колегите си не само докато работи, но и в сексуален план.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here