BgWoman Красота Грим Качественият грим е първата стъпка към постигането на наистина успешна визия –...

Качественият грим е първата стъпка към постигането на наистина успешна визия – ето някои съвети

55
0

гримКрасивият грим категорично е нещо, което би накарало всяка една дама да се почувства неотразимо – стремежът към съвършенство и безупречна визия безспорно е нещо, което всички жени притежават. Важно е, обаче, да споменем, че качественият грим изисква употребата на добри продукти. Не бихме могли да се надяваме, че безупречен макиаж ще получим, използвайки нискокачествени грим артикули.

Затова и фокусът на днешния текст е именно във важността от употребата на висококачествен грим, както и някои насоки, които биха ни помогнали в това да го разграничим от всички останали предлагани продукти.

Съдържание

Добър грим е възможен и на добри цени – избирайте внимателно продуктите си

Когато говорим за грим, е важно винаги да подбираме такива продукти, които действително да се отразяват добре както на лицето, така и на бюджета ни. Висококачественият грим лесно би могъл да се познае – пазарувайте само от доказани в световен мащаб марки, както и от дистрибутори, чиито артикули са с доказан произход.

Що се отнася до грим за очите, най-често се досещаме за сенките. За щастие на пазара изобилства от палитри във всевъзможни цветове – от нас се изисква единствено да подберем онази, която в пълнота ще ни послужи за направата на наистина красив грим. Съществуват няколко прости трика, чрез които лесно да разпознаете качествените сенки от некачествените такива.

Проверете дали палитрата е пигментирана – това ще рече, че колкото по-пигментирана е една сянка, толкова по-дълго ще се задържи цветът й върху клепачите ви. Ронливите прахообразни сенки рядко се използват от грим специалистите, тъй като имат тенденцията бързо да се «размиват» и сякаш да «избледняват» върху лицето ви. Ето защо е препоръчително, преди да закупите дадена палитра, първо да тествате нейната пигментираност. Фон дьо тените и пудрите например, които са други често използвани продукти за грим, също подлежат на тестване – преди да закупите който и да е артикул, възползвайте се от предоставените тестери. Нанесете малко количесто от продукта на ръката си и следете за неговата трайност.

Висококачественият грим оправдава по-високата си финансова стойност

Дори и първоначално обявената цена за дадем грим продукт да ви се струва твърде висока, то трябва да отбележим, че високото качество на даден артикул предполага пестеливо ползване, тъй като дори и малко количество от продукта ще е достатъчно за постигане на грим целта. В този ред на мисли инвестицията си заслужава – ще използвате своя грим дълго, като, същевременно с това, ще сте убедени в качеството му. Както вече споменахме, добрият грим гарантира безупречната визия – ето защо смятаме, че е повече от добра идея да инвестирате в качествени продукти.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here