BgWoman Красота Грим Кажи ми как се гримираш

Кажи ми как се гримираш

537
0

Това е любопитно от психологична гледна точка. Защото тук по-чаровната половина на човечеството се разделя в няколко сериозни категории. Мисля, че всяка би се познала в някоя от тях и най-много леко да опонира.

как се гримираш

В първата попадат жени, които гледат с презрение на всякакъв вид макияж. Обикновено това са жени, които не харесват себе си, комплексирани са, имат толкова ниска самооценка, че не вярват нито на себе си, нито на мъжете, или пък изобщо не се интересуват от тях. Или пък са престанали да се грижат за себе си поради една или друга причина. А твърде вероятно е да са в другата крайност – на плакатния феминизъм. Използването на женствени атрибути като грим и накити считат за лигаво, сантиментално и безстойностно. С цялото си поведение искат да кажат: “Не е важно каква съм отвън, а каква съм отвътре“. Друг е въпросът, че понякога и отвътре няма кой знае колко за гледане.

В следващата категория попадат жените, които също като Мечо Пух са на принципа „Колкото повече, толкова повече”. Нанасят ярки тоналности без значение часа и случая – просто се мацат. Така демонстрират пред света, че всичко им е наред. Или пък лош вкус – никога не знаеш какво точно става при демонстрациите.

Ето че сме при жените, които с часове могат да се гримират. Внимателно и търпеливо нанасят грима си, докато останат доволни от резултата. Това са най-опасните жени за мъжете, защото винаги искат нещо от тях. Та те пред огледалото са установили цената си, нали!

Жени, които нанасят едва забележим грим и само акцентират очите си. Това е характерно за интелектуалките. Мъжете откриват в погледа им разбиране и способност да се говори на всякаква тема, а това е доста приятно, нали?

Жените, които обожават червилата! Те са с изразен сексапил, защото акцентират върху устните, а това, нека си го кажем, си е направо покана за целувка. Те не се скъпят да пръскат пари за червило, защото резултатът си струва.

Но пък изводът е ако отиваш на работа – изрисувай очите си, ако отиваш на среща- нарисувай устните! Толкова е лесно за запомняне!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here