BgWoman Красота Мода По дрехите ще ви посрещнат, но по обувките ще ви изпратят

По дрехите ще ви посрещнат, но по обувките ще ви изпратят

635
0

дамски обувки

Още в детска възраст при баба и дядо или пък в училище сме чували израза, че могат да ви посрещнат по дрехите, но по ума ще ви изпратят. За мнозина това е вярно твърдение, но някои психолози са стигнали до малко по-различно заключение след редица изследвания на дамите и на това какви обувки обичат те.

Оказва се, че не е толкова плоско мисленето ако да речем си направим първо впечатление на базата на това какви дамски обувки предпочита да носи жената пред нас. Оказва се, че в зависимост от това дали тя си пада по маркови обувки Rieker или пък си пада по стилни официални обувки или пък спортни обувки, ние можем да си направим някои изводи за нея. Все пак специалистите казват, че не всички жени са еднакви и има така наречени „сиви петна” в техните проучвания.

Факт е обаче, че болшинството от дамите, които предпочитат да носят официални обувки на ток, независимо дали са дамски боти на ток през зимата или пък дамски ботуши също на висок ток, са представителки на онази част от дамското съсловие, което предпочита да се забавлява, както и да получава всичко, което поиска. Такива жени са уверени във външния си вид и обичат да бъдат заглеждани от мъжете, както и да правят впечатление с неотразим външен вид на останалите представителки на нежния пол.

Ако една жена обича да носи обувки с равна подметка или пък си пада по мъжки обувки, то трябва да сме наясно, че тя определено може да се справи по брилянтен начин с ръководенето на група хора, тоест да работи в екип и то, като шеф. Тя може да се развие стремително в кариерно отношение, дори по-добре от някои мъже. В същото време дамите, които залагат на мъжки обувки или на дамски сандали с равна подметка например, няма как да се справят по същият брилянтен начин в личния си живот и там търпят някои поражения.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here