BgWoman Взаимоотношения Капан за мацки

Капан за мацки

616
0

Ти си готина, секси, успяла, а освен това си и душата на компанията. Дискотеките са твой дом, а мъжете са в краката ти. Не знам дали си чела книгата „Капан за мацки“, но определено те кара да се замислиш върху това как в един красив момент без да усетиш, цялата тази власт ти се изплъзва и започваш да се прибираш в 8 вечерта вкъщи, смазана от работа и проблеми.

И какво те очаква: малко да поизчистиш, да приготвиш нещо набързо за ядене и всякакви такива „забавления“…А мацето-трепач вече не си ти, а някое друго сладко момиче, което подлудява мъжете. Как обаче да предотвратим клопката на капана и да си останем мацки, независимо от всичко?! Интересен въпрос, нали?

капан за мацки

Знаете ли кое е странното в цялата ситуация?- че дори не се усещаме как се спускаме по спиралата на живота, как забързаното ни ежедневие не запраща в друга посока и преставаме да се наслаждаваме на миговете. Може би рецептата е в това да не жертваме себе си и мечтите си в името на някого или нещо. Така единствено губим истинското си аз, а заблудата е лош съветник.

Не замествай по никакъв начин твоите най-любими неща: обличай се секси, бъди неустоима – недей и да си помисляш да прикриеш сексуалността си под строги костюми и прически. Една готина мадама излъчва сексапил дори с очила на секретарка, така че действай. Преследвай целите си докрай, но в никакъв случай не се вкарвай в рамките на „идеалния“ живот, за да не полудееш на млади години. Забавлявай се, за да не съжаляваш някой ден за изпуснатите наслади!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here