BgWoman Здраве Окси Детокс

Окси Детокс

65
0

Окси ДетоксОкси детокс е хранителна добавка, която повлиява благоприятно стомашно – чревния тракт. Окси Детокс е последно поколение виcoĸoeфeĸтивeн ĸoмплeĸceн eнтepocopбeнт на основата на екологически чиста суровина от Германия. Основното действащо вещество е ултра фин силициев колоиден диоксид.

Препаратът спада към групата на ентеросорбентите.

Не знаете какво е ентеросорбент ли? – Едни от най-разпространените съвременни средства за извеждане на токсични съединения от тялото са ентеросорбентите. Ентеросорбентите са и, също така, важен елемент от диетичното хранене на всеки съвременен човек, който иска да поддържа в оптимално състояние организма и храносмилателните си органи.

Към какво е насочено действието на Окси детокс?

Основно към вътрешно прочистване на организма, извеждане на токсините, потискане действието на вредните агенти и цялостно възстановяване. С течение на времето в храносмилателния тракт и дебелото черво се натрупват отпадъчни материали и неразградени хранителни вещества. Те са чудесна среда за размножаване на анаеробни бактерии, които, ако бъдат оставени, могат да причинят сериозни здравословни щети.

Доказано е, че анаеробните бактерии не могат да оцеляват в среда, наситена с кислород. И тук идва действието на Окси Детокс, чийто главен компонент е белият въглен. Неговата основна съставка е силициев колоиден диоксид, получен чрез нагнетяване на кислород. Всяка таблетка е наситена с висок процент кислород, който оказва много благотворно влияние върху клетките.

Окси Детокс подпомага имунната система да унищожава анаеробните бактерии. Белият въглен абсорбира и отстранява вредните токсини, като така необходимите за човешкия организъм хранителни вещества остават. Силициевия диоксид се изхвърля през храносмилателния тракт в рамките на денонощие.

Препаратът води до общо подобряване на здравословното състояние, укрепване на имунната система и подсилване на целия организъм.

Окси детокс оказва цялостно положително действие върху храносмилателната система и е подходящ:

  • ако страдате от различни видове натравяне: с храна, лекарства, алкохол, тежки метали, наркотици, пестициди;
  • при чревни инфекции с остро протичане и различни видове стомашни неразположения и разстройства. Препаратът подпомага за облекчаване симптомите на запек като омекотява изпражненията и стимулира подвижността на червата;
  • при чернодробна или бъбречна недостатъчност;
  • при дисбактериоза – нарушаване на нормалната чревна функция поради дълготрайна употреба на лекарства;
  • при ендогенен дерматит – хронична екзема, която обикновено протича с периоди на обостряне и затихване;
  • при алергии от различен произход.

Окси детокс предпазва клетките от оксидативен стрес и може да се приема без лекарско предписание. Не се препоръчва за хора с чревна непроходимост или язва в остър стадий. Трябва да бъде избягван и от хора, които имат индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Всяка програма за детоксикация започва с прочистване именно на дебелото черво, затова ако сте решили да отслабвате или просто да обновите организма си, Окси Детокс може да бъде ваш незаменим помощник. По време на приема му, пийте много вода и билкови чайове, за да подпомогнете процеса на очистване.

Не се колебайте да подсилите тялото си и да укрепите имунната система.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here