BgWoman Красота Мода Памук vs дантела

Памук vs дантела

537
0

Само една дама може да оцени могъщата сила на бельото. Няма нищо по-хубаво от комплект сексапилно бельо, приятно подчертаващо извивките на женското тяло. Когато то е гарнирано с нежна дантела, дамата облякла го се чувства най-малко, като Мерилин Монро, а от нея лъха чар, сексапил и увереност. Тя е непоколебима и може да постигне всяка набелязана цел и да реши всеки проблем, изпречила се на пътя й.
памук или дантела
Дамското бельо е страхотно оръжие, когато е насочено срещу силния пол. Няма мъж, който да издържи на прекрасната гледка на женско тяло, обвито в дантела и тюл. Съвременната жена
отлично знае това и не се колебае да го използва.

И въпреки това, тя често посяга към памучното бельо, което носи удобство и комфорт, несравними с нещо друго. Оказва се, че в гардероба на повечето дами, превес взима българското бельо. То е стилно и изчистено, меко и удобно, в повечето случай направено от 100% памук.

Съдържание

Какво кара дамите често да се спират на памучното бельо?

Удобството, което носи то е несравнимо с никое друго. Колкото и да е секси дантелата, когато се потите във фитнеса, тичате в парка или сте се отдали на лежерен следобед, предназначен за релакс, тя само би ви попречила. Това са моментите, в които всяка дама иска удобно, меко бельо, което й носи комфорт. Дамското бельо, направено от 100% памук, осигурява всичкото това и е най-добрият избор. За това и повечето жени имат богата колекция от българско бельо и посягат към него всеки път, когато искат да осигурят на тялото си спокойствие.

И така, памук или дантела?

Всяка дама знае отговора.

Ако искате да съблазните някого, ако искате да сразите конкуренцията, да бъдете блестяща на някоя среща, интервю или събитие, заложете на сексапилната дантела, която ще ви вдъхне повече сексапил, увереност и самочувствие.

Ако обаче искате да се чувствате удобно, да се отпуснете и насладите на прекрасна разходка, на спокоен уикенд, на неангажираща среща с приятели, изобщо да релаксирате, посегнете към българското бельо. Само то може да ви осигури този несравним комфорт и да ви накара да се чувствате наистина удобно.

Изводът е – не пренебрегвайте нито дантелата, нито памукът. Имайте готовност за всяка ситуация, но непременно носете със себе си дамско бельо, съставено от 100% памук. Колкото и да сте енергична и целенасочена, колкото и да се стремите да завладеете сърцето на любимия мъж, винаги ще имате нужда от чифт удобни бикини, които да бъдат вашата втора кожа

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here