BgWoman Красота Бижута Цветовете на кристалите Сваровски

Цветовете на кристалите Сваровски

31
0

Цветовете на кристалите СваровскиИзделията Сваровски винаги са се отличавали с чистия си блясък и нежните форми на кристалите, доближавайки се до качеството на скъпоценните камъни. Години наред тези кристали допълват творбите на много бижутери и моделиери. Специална серия кристали е създадена само за модната индустрия..

Класическият кристал на Даниел Сваровски е бил прозрачен, като диамант, но поради търсенето на изящен заместител на други скъпоценни камъни, в ‘’Сваровски’’ решават да оцветят в разлини тонове някои от своите кристали.

Сваровски е компания с филиали на почти всички континенти и в лабораториите на престижната марка постоянно се търсят начини за постигане на богато разнообразие във формите и цветовете на бижутата.

Най-новата колекция бижута на Сваровски, представя два нови цвята, инкрустирани в кристалите. Те са създадени с помощта на топ дизайнери – дългогодишни партньори и клиенти на компанията. Единият от тези кристали носи името Vintage Rose и е с бледо розов цвят, както се разбира от името му.

Другият кристал е представен с името Crystal Moonlight, познат още, като кристално лунно синьо. И двата цвята се вписват чудесно в новата колекция бижута на Сваровски, украсявайки елегантни гривни, пръстени, колиета и комплекти, а уникалните със своята големина и форма камъни са поставени върху благородни метали, като злато, сребро и платина.

Обеците, колиетата и часовниците от новата колекция на Сваровски са издържани в черни тонове, за чиято изработка е използвана стара египетска техника. Всяка колекция Сваровски е уникална и различна, което се доказва от факта, че името на компанията е символ на престиж от много години .

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here