BgWoman Красота Бижута Сваровски в пиърсинга

Сваровски в пиърсинга

39
0

Сваровски в пиърсингаПиърсинга представлява обеца на определена част от тялото. За да се постави тази обеца кожата трябва да се пробие много внимателно от добър специалист в стерилна обстановка. Веднага след пробиване на кожата трябва да се постави обецата, за да се избегне зарастване на пробитото място. Най-често пиърсинг се прави на пъпа, веждата и езика, но може да се направи и на носа, долната или горна устна или зърната на гърдите.

Пиърсингът е средство, с което някои хора искат да изразят разбиранията си за красота или бунтарство. С все по-масовото навлизане на пиърсинга сред младите хора, разнообразието при използваните бижута става все по-голямо.

Желателно е обеците, използвани за пиърсинг да бъдат от благороден метал или от специално медицинско злато, като в никакъв случай не се препоръчва използването на евтини бижута с примеси на никел и олово – те могат да бъдат опасни за здравето при допир с незарасналата кожа.

В много случаи целта на пиърсинга е поставянето на бижу, с което да бъде украсена конкретна част от тялото. Кристалите Сваровски са най-масово използваните камъни в бижутерията и облеклото днес. Особено модерен в последните години стана пиърсингът на пъпа с такъв кристал, като големината на камъка варира, според личните предпочитания. Пиърсинг на пъпа се прави предимно от жени, докато за мъжете подходяща обеца с кристал Сваровски може да се постави на езика, ноздрата или веждата.

Хигиената при пиърсинг е много важна, затова бижутата трябва да се почистват редовно, като се внимава да не се повреди камъкът, защото Сваровски са много чувствителни кристали.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here