BgWoman Взаимоотношения Зодии Вашата кожа през лупата на астролозите

Вашата кожа през лупата на астролозите

715
0

Повечето жени наистина знаят как да се грижат за кожата си. Те я подхранват, глезят я, ухажват я – по всички правила на здравето и красотата. И това винаги си личи още от пръв поглед. Останалите се оправдават с липса на време или пък просто не обръщат внимание. Може би ще се вслушат поне в съветите на астролозите, които разглеждат отделните типове кожа според знака под който сте родени. А те пък са обединени в стихиите на Водата, Огъня, Въздуха и Земята.

кожа и астролози

Съдържание

Стихията на Водата (Риби, Рак, Скорпион)

Според астрологическата карта на красотата кожата на представителите на тези знаци се нуждае най-вече от влажност и чистота. Желателно е сутрин и вечер нежно, защото кожата им е доста нежна, да полагат лек овлажняващ крем. Но ако вече са се появили бръчки, значи сте закъснели. Добрата новина е, че има кремове против бръчки които могат да забавят появяването на нови, а пък с непрекъснато овлажняване тя изглежда значително по-млада.

Стихията на Огъня.(Стрелец, Овен, Лъв)

Астролозите твърдят, че всички процеси у тези огнени значи протичат твърде бързо, твърде бурно – с ускорени темпове. Затова кожата трябва да се охлажда. Кремовете трябва да съдържат охлаждащи и успокояващи съставки. Защото често страдат от възпаления. Добре е да ползват също средства с антисептични и антибактериални свойства.

Стихията на Земята (Телец, Дева, Козирог)

Тяхната кожа е толкова тънка и чувствителна, че се налагат повече и по-специални грижи. Търкането на кожата задължително трябва да се избягва, както и по-силните масажи. Добре е да ползват козметика, при която не е задължително измиването. Много внимателно може да се почиства с тоалетно мляко, но само с чист памучен тампон.

С правилни грижи за вашата кожа ще сияе, вие също

Стихията на Въздуха (Водолей, Близнаци, Везни)

Както се досещате сами, кожата на тези знаци задължително трябва да диша. Затова имат широки пори. Независимо от това преди нанасянето на козметиката е добре да направите парна баня на лицето. След внимателно подсушаване с памучен тампон вече може да нанесете и крема. Но може и да не слагате крем – достатъчно е почистването й на парна баня и кожата ще изглежда и ще се чувства млада.

А пък общото, което ги обединява все пак има само едно име – Грижа.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here