BgWoman Взаимоотношения Мъжете не си падат по мъжкарани. Намери си мъж с… фън шуй

Мъжете не си падат по мъжкарани. Намери си мъж с… фън шуй

665
0

Ако сте красива, умна, преуспяла, но нямате мъж до себе си, причината може да се крие… в дома ви. Поне така смятат специалистите по фън шуй. За да се сдобиете с половинка, трябва да има енергиен баланс между женското начало „ин“ и мъжкото „ян“.

С други думи, за да привлечете в жилището си мъж, трябва да го направите по-„мъжко“. Но не всичко е толкова просто!

жени мъжкарани

Къде грешите?

Адамовците странят от жени, изпълнили дома си с мъжки атрибути. Към тях се отнасят мебелите със строги класически форми, ярките осветителни тела, различни видове техника и инструменти, търкалящи се на видно място дънки и маратонки… Истината е, че мачовците не си падат по мъжкарани.

Ако вашият интериор напомня за къщичка на кукла Барби (с изобилие от меки играчки, панделки, кокетни перденца и цветя), шансовете ви за задомяване също клонят към нулата. Никой мъж няма да се чувства комфортно в такава обстановка, защото подсъзнателно ще се страхува да не я разруши.

Какво да се прави?

Вашият дом изглежда твърде „мъжествен“? Значи трябва да се изпълни с женственост. Купете диван и фотьойли с мека тапицерия и извити крачета. Подходящи са и тумбести шкафчета, легла с широки и оригинални табли. „Женската“ мебел трябва да бъде ниска. Застелете леглото с меко топло одеяло, а пода – с пухкав килим или кожа.

Светлината трябва да бъде мека и приглушена. Използвайте полилея само когато очаквате гости. В останалото време предпочетете лампите тип „бра“ и изящните лампиони. Сдобийте се с мини фонтан или овлажнител за въздуха.

Където е възможно, разместете аквариуми или съдове с вода. Свалете картините с крещящи пейзажи – в тях се съдържа твърде агресивна енергия. По-добре се спрете на модерен фототапет, изобразяващ морския бряг. И не забравяйте за саксиите с цветя, които са истински „проводници“ на енергията „ин“.

В дома ви не достига „мъжка“ енергия? Заменете кухненския ъгъл със столове с високи облегалки. „Мъжки“ атрибут е и подвижната мебел – например помощна масичка на колелца. Изберете завеси и покривки на райе или каре. Оборудвайте се с нов, по-ярък полилей или нощна лампа със строга форма. Окачете ярки картини или постери.

Купете огромни тиктакащи часовници, поставете на видно място модел на самолет или кола. Източници на „мъжка“ енергия се явяват и климатиците и вентилаторите. Поставете на видно място, свои фотографии на които сте заедно с роднини и приятели: снимките на самотни жени отблъскват „ян“!

Навярно сте се досетили, че „мъжките“ и „женските“ елементи в жилището ви трябва да съжителстват заедно. Но как? Това е въпрос на фантазия. Ако разполагате с няколко стаи, една може да се обзаведе в „мъжки“, а друга в „женски“ стил. Ако стаята е една, а парите не ви достигат, използвайте малки аксесоари и дреболии. Така жилището е напълно готово да отвори широко врати за Любовта.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here