BgWoman Здраве Чудотворната сила на био продукта Акай Бери

Чудотворната сила на био продукта Акай Бери

579
0

В последно време има един био продукт, който си спечели име на ефикасен и качествен продукт. Това е Акай Бери. Това е хранителна добавка, която подпомага за трайно отслабване и най-важното не вреди по никакъв начин на организма. Това е постижимо поради факта, че Акай Бери (Acai Berry) не съдържа никакви добавки, това е напълно природен продукт. Този невероятен продукт освен, че помага за запазването на достигнатото теглото, но и допринася организмът да се чувства много по-добре.

Акай Бери

Благодарение на голямото количество антиоксиданти, които се съдържат в Акай Бери, тялото е бодро и енергично постоянно. Този продукт е известен в световен план с полезните си действия. Той не само помага за трайното отслабване, но и действа благотворно на редица други жизнени органи. Спомага за доброто състояние на сърдечно-съдовата и храносмилателната система. Тази хранителна добавка е и добър източник на антиоксиданти, които помагат за борбата срещу преждевременното стареене на кожата.

Този чудотворен плод вирее в тропическите гори на Амазонка, открива се по палмовите дървета. На външен вид прилича на лилавата боровинка с тази разлика, че Акай Бери има по-големи зърна. Плодовете не могат да бъдат консумирани директно.

Трябва да преминат съответната обработка, преди да достигнат до пазара. Акай Бери дължи своето благотворно действие на намиращите се в него витамини (B1, B2, B3, C, E), антиоксиданти, протеини, мастни киселини. Всички заедно образуват този чудодеен плод, способен да поддържа теглото ни стабилно и здравето на ниво. Редица изследвания потвърждават, благотворното действие на Акай Бери върху високия холестерол. Това става възможно благодарение на линоловата киселина или Omega-6 в Акай Бери. Освен това с помощта на антиоксидантите в плода кожата изглежда по-здрава и придобива по-младежки вид.

Медицинските проучвания върху Акай Бери потвърждават благотворното му влияние върху редица болести и неразположения. Някои от тях са: атеросклероза, диабет, наднормено тегло, възпаления, нарушения в съня. Също така подобрява и жизнено важни системи и органи: очи, нервна система, сърдечно-съдова система, храносмилателна система, кожата и мускулите.

Акай Бери е един изключителен биопродукт, който заслужено си е спечелил това добро име в световен мащаб. Акай Бери е хранителната добавка, която идва от дълбините на Амазонка, за да ни запознае с нейната мощна сила срещу наднорменото тегло.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here