BgWoman Взаимоотношения Любов Как да запазите връзката си?

Как да запазите връзката си?

704
0

Искате ли да предпазите връзката си от разпадане? Ето ви няколко факта, за това как да го направите. Във всяка връзка има нещо, които водят до по-големи скандали отколкото би трябвало. Вашият приятел е човек, което значи, че той няма как да не прави грешки и понякога да ви кара да се чувствате зле. Ако искате да не прецакате отношенията си, трябва да запомните, че не всяка свада е причина за раздяла.

да запазим връзката си

Съдържание

За реакцията му към други красиви жени

Няма начин да спрете мъжът си да е впечетлява от атрактивността на други жени. Ако го хванете, че се е зазяпал в някоя симпатична служителка или в съседката ви, просто недейте да го отчитате. Разбира се, че ако стигне твърде далеч и започне да флиртува например, говорете с него. Но ако той просто прави незначителни глупости от време на време, просто се примирете. Ревността може да бъде болезнена, но ако не искате да загубите отношенията с човека до вас, не можете да се ядосвате всеки път, когато красиво момиче мине покрай него.

Винаги на първо място

С една жена трябва да се отнасят като с принцеса, нали? ?Дори и да сте на първа линия в живота на вашата половинка, не може всеки път вашите желания да са приоритет. Ако той трябва да вземе важно интервю например, а не може да дойде с вас на следващия ви час за педикюр – не му се сърдете, че слага работата си преди това преживяване. Радвайте се, че приоритетите му са добре обмислени, и че ако наистина имате нужда от нещо, той ще дотърчи веднага независимо дали има други важни срещи или ангажименти. Така че, оставете партньора ви да свърши задълженията си първо, а след това да се любувате на залеза заедно.

Искам да се промени

Със сигурност има неща, които би променила с лека ръка, ако можеше. Но трябва да знаеш, че той може да е щастлив просто такъв какъвто е. Опитвайки се да го промениш можеш да го накараш да се чувства така, сякаш не е достатъчно добър за теб. Тези желания от твоя страна, могат да доведат до ненужен скандал и са потенциален разрушител на връзката ти. Ако не можеш да живееш с някой негов навик, а той не желае да го промени по-добре прекратете връзката си веднага. Ако го обичате безрезервно, просто го оставете да бъде такъв какъвто е.

Скандал след скандал

Без значение колко хубава е една двойка, винаги има скандали. Някои са основателни, други не. Но не позволявайте на тези свади да срутят отношенията ви. Част от всяка връзка е двамата души да могат бързо да оправят нещата след спречкване. Скандалите са неизбежни, но прошката и разбирателството да решението им.

Бивши

Харесва ли ти или не, твоят човек е има живот и преди ти да се появиш. Дори и някога да разбереш, че любимият ти филм, той е гледал с предишната на първата им среща или той има татуировка с нейното име, майната му – не си го слагай на сърцето. Факт е, че сега е избрал теб и ти сама трябва да усетиш, че неговите чувства са истински и му е много по-приятно да гледа този филм с теб и отчаяно би искал да разкара ужасната татуировка, която си е причинил.

Времето с приятелите

Само защото гаджето ти, се наслаждава на времето прекарано с теб ме значи, че той ще загърби всички останали познанства. Всеки има нужда да се среща с различни хора, разбира се не говорим за жени, а за приятелска компания. Ти също имаш време да останеш с приятелката си насаме, нали. Да поклюкарите или да се разходите по магазините? Дай му почивка, дай му свобода!

Всеки има нужда от различно време

Всеки човек е различен, ако си мислиш, че си падаш по гаджето повече отколкото той по теб, споко – дай му време. Ако си пасвате, няма значение колко време ще отнеме за да си паснат и чувствата ви. Не прекратявайте връзката си, само защото чувствата на единия се развиват по-бързо.

Ако сте сигурни, че сте намерили готин човек, с който искате да прекарвате времето си, не го пускайте заради някакви глупави причини.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here