BgWoman Красота Грим Грешките на вечерният грим

Грешките на вечерният грим

2547
0

Не позволявайте на малките грешки на грима да ви развалят вечерта!

вечерен грим

Ако целта ви е обаче перфектен грим, може би ще искате да се вслушате в тези съвети:

 • Не прекалявайте с блясъка или металните отблясъци. Не използвайте блясък с твърде големи размери – те отразяват светлината и твърде много приличате на дете. Ако все пак се нуждаете от допълнителен блясък, използвайте гланц за устни с отразяващи светлината частици или много малко количество блестяща пудра или крем за тяло. Къде челото, носа, брадичката). За повечето хора, кожата на Т-зоната и така е достатъчно мазна, за да има нужда да блесне и чрез слой от грим. Така че няма нужда да го подчертавате повече и с пайети. Напротив,  по време на вечерта от време на време е добре да се навлажни с мека кърпа. Същото важи и за грим и метални нюанси – за разлика от цар Мидас, не всичко, което докосвате се превръща в злато (сребро, бронз, мед). Изберете само две зони за прилагането на “метални отблясъци” – например, клепачите и бузите, или устните и скулите – всичко останало трябва да бъде матово.
  не се нуждаете от блясък? Това е на Т-зоната (
 • Не се отказвайте от напълно от яркостта. Ако прекаленият блясък разваля впечатлението, то отсъствието му е не по-добро. Малко блясък върху основните точки на лицето (скули, очите, устните), създава аура на здраве. Номерът е да се приложи точка блясък.
 • Да не се смесват металите. Златото и среброто остават на мода. Ние знаем правилото, че не трябва да се смесват златни и сребърни бижута. Но това правило се прилага и по отношение на козметичните продукти. Златото и бронза – са “топли” метали, а среброто- “студен”. Ето защо, само един от тях е точно за вас, въз основа на топли или студени тонове на вашата кожа.
 • Не забравяйте да лакирате ноктите. Не смятайте, че никой няма да забележи ноктите на слабата светлина.
 • Не забравяйте да използвате пилинг няколко дни преди важното събитие, което ще направи лицето и устните ви гладки и лъскави (да, устнитеви също трябва да се ексфолират с пилинг) и след това нанесете хидратиращ крем, за предпочитане, съдържащ серамиди. За още по-съвършен вид, използвайки грундове. Те оставят тънък слой от нетоксичен силикон между кожата и грима.
 • Уверете се, че не гримът няма да се размаже. За да не се размазва очната линия и спирала, първо нанесете грунд за спирала и очна линия , а след това нанесете самите продукти. Много грозно изглежда, когато се размаже червило, особено червено. Червеното червило изглежда добре само на оформени устни. Нанесете червилото не  директно от гилзата, а със специална четка за червило. Това създава впечатление за абсолютно безупречна кожа без дефекти и недостатъци.
 • Ако сте с ярък тоалет, не използвайте ярък грим. Може би си мислите, че носенето на синя рокля води до необходимост да си сложите сини сенки? Ако дрехите ви са светли и закачливите, гримът е по-добре да се направи малко приглушен, в неутрални тонове. Ако дрехите ви имат много сребро, злато или метални тонове, гримът е по-добре да се направи без блясък.
 • Не се концентрирайте едновременно и върху очите и върху устните. Ако искате да имате драматични очи, вместо червило използвайте гланц за устни – бледо розово или цвят шампанско. Ако, напротив, сте решили да се съсредоточите върху устните, гримът на очите трябва да бъде прост, с нюанси на неутрални цветове – например сив или кафяв цвят.
 • Внимавайте с контраста между червилото и моливът за устни. При вечерният грим, сянката на контура на устните трябва точно да съответства на тона на червилото или да бъде само един тон по-тъмен.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here