BgWoman Интересно Кои цветя са най-често изпращани за доставка на букети?

Кои цветя са най-често изпращани за доставка на букети?

2245
0

Както хората, така и цветята имат своята собствена идентичност и точно поради тази причина, различните хора предпочитат и различни видове и цветове на цветя. Ако сте решили да изненадате жената до вас с доставка на цветя, направете го, но по един по-оригинален и красив начин. Как? Като избягате от общоприетото. Всеки втори човек подарява на жена си червени рози и в това няма нищо лошо, но ще бъде още по-добре ако за всеки празник я изненадвате с нещо ново.

За тази цел в тази статия ще се опитам да ви дам някои допълнителни насоки в избора ви на цветя. Ето и някои от най-харесваните цветя според проучване направено сред жени.

букет с орхидеи

Орхидеи

Благодарение на своите огънати клони, отрупани със скъпоценни цветове, орхидеите са едни от най-най-харесваните и предпочитани цветя. Изпратете доставка на букети с орхидеи в комбинация с рози например или лилиуми, за да бъде подаръка ви наистина уникален.

Момина сълза
Те са малки, красиви и ароматни цветя, които могат да бъдат намерени в гори и поляни. Тяхната спираща дъха красота и прекрасен аромат ги направиха популярни сред много дами.

Гардения

Гардениите са екзотични цветя, които завладяват със своя аромат. Точно поради тази причина, техния аромат е част от много парфюми. Снежнобялата гардения са най-красиви през деня, когато са цветовете им са широко отворени. Зарадвайте половинката ви като й изпратите доставка на букети с ароматни гардении.

Лилиуми

Лилиумите или както е другото им име – лилия Казабланка са с бели, полупрозрачни листенца, които ухаят невероятно. Комбинацията между цвят и аромат привличат и разтопяват много жени.

Много хора сигурно ще попитат „А кое цвете от посочените е най-красиво?“ или „Кое от тях е най-желано и подарявано?“. Отговорът е повече от ясен – това, което ви харесва най-много. Доставката на цветя е един чудесен начин да покажете на хората, които обичате, че те са важни за вас и държите да ги изненадвате всеки път с нещо ново.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here