BgWoman Взаимоотношения Любов Приятел или нещо повече?

Приятел или нещо повече?

901
0

Има моменти, в които от приятели с един мъж, нещата преминават в нещо повече… Понякога просто така се получава, а друг път го правим да се случи!

Всички сме имали приятел, с когото искаме нещо повече. Твърди се, че мъжете не могат да бъдат истински приятели с жените. Но какво се случва, когато и ние разберем, че нещата отиват в друга посока?!

приятели или нещо повече

Важно е все пак да разберем какво мисли и чувства той, защото винаги правилата си имат изключение! Ако сме сигурни, че всичко е двустранно и думите “ти си ми като сестра/ брат” са само за прикритие, време е за действие!

И за двете страни обаче не е много лесно да преминат на другия етап и още повече ако главният герой е човек, на когото държим.

След като сме започнали да се виждаме все по-често, да прекарваме почти цялото си време заедно, да се чуваме по над 5 пъти на ден… Следващата стъпка е секс!

Освен приятно изживяване това е нашият ключ да разберем до къде ще стигнат нещата. Имайки предвид мъжкото мислене, в чиято основа е сексът, съвсем логично е още след първия път развръзката да е ясна. Той ще стане още по-ентусиазиран или ще смени скоростта. Ако второто се случи имаме два варианта – спечелили сме някой, с когото “сме си на разположение” или сме загубили прияте.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here