BgWoman Взаимоотношения Мъжете са като модата

Мъжете са като модата

1126
0

Модата се мени всеки сезон! Има обаче тенденции, които отшумяват и пак се завръщат, превземайки подиумите. Замисляли ли сте се, че с мъжете също е така?! Дори да са с нас повече от един сезон, често омръзват, “късат” или пък просто са изместени от нещо по-актуално… Случва се също отново да възобновим стара връзка, в която очевидно има неугаснали страсти, точно както да извадим от гардероба си стар чарлстон, дошъл пак на мода или обувки на платформа от преди 3 години, които сега са хит.

мъжете са като модата

Ние избираме дрехите си според настроението, мъжете също! Както има тоалети за различни случаи, така и партньорите ни вървят според събитието.

Трудно може една жена да се похвали, че приятелят й е съвкупност от всички качества.

Едни са мили, романтични, приготвящи вечеря. Други са пълни с енергия, готови да танцуват цяла нощ, да обиколят най-хитовите дискотеки и да не спрат да се забавляват. Трети – уникални са само в леглото, познават тънкостите на “занаята” и нямат конкуренция в това отношение.

По същия начин не можем да имаме само джинси в гардероба си! Нужни са ни удобни спортни дрехи за вкъщи или за в залата, секси рокли и поли, за да се откроим в центъра на дансинга, елегантни костюми за работните срещи, както и примамливо бельо за нощите, когато не сме сами!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here