BgWoman Красота Грим Искате да изглеждате по-млади? Ами направете го!

Искате да изглеждате по-млади? Ами направете го!

521
0

Да изглеждате години по-млада, поне няколко, съвсем не е невъзможно. То е лесно, достъпно и забавно като детска игра. На практика всяка жена може да си го позволи. Край на скъпите, сложни и изтощителни процедури, достъпни само за елитната класа. Стига да искате, можете да изглеждате невероятно и да се чувствате невероятно. Е, за добрия макияж става дума, вашият добър, верен и надежден помощник. Той знае:

Как да изглеждат устните млади

Доста дами използват крем за устни или червило в младежки, освежаващи тоналности, особено когато са положени внимателно и равномерно, но ефектът се засилва с малко гланц, поставен върху тях. Лекият блясък ги прави да изглеждат сочни и съвсем естествени. Всъщност гланцът може да се постави без никакво покритие, директно и така дори е най-добре.

млада жена

Не игнорирайте ружа

Поставен деликатно и умело върху основния тон на лицето, придава цвят и свежест. Но ружът е капризен, толкова капризен, че ако нямате мярка вместо мечтания ефект на прасковено кадифе, ще придобиете прилика с онези весели клоуни по детските партита. Избирайте го съобразно тена си, цвят на косата и най-вече дали е вечер или ден.

За блестящ и младежки поглед

Ама разбира се очите! Огледалото на душата – както често ги наричат. Леко и фино поставеният грим може да направи чудеса. Повтарям още веднъж леко, само за да подчертае очите, а не да ви направи главна героиня във филм на ужасите. Свежи, пастелни сенки, бежовите вършат работа също. Не прекалявайте с молива, не прекалявайте със спиралата за мигли, не прекалявайте с нищо! И не е задължително спиралата да бъде черна, но е задължително да знаете, че поставена на долните мигли, придава уморен и отчаян вид на лицето- става въпрос за черната. Просто помнете златното правило – малко, но качествено!

Косата

Съвсем накратко, момичета. Обръщайте внимание на косата си, защото е важна как ще изглежда лицето ви. Поддържайте я с маски, доверете се на добър фризьор, който ще я оформи в прекрасна младежка прическа, защото момичето във всяка от вас го заслужава.

А сега кой ще ви брои годините?

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here