BgWoman За дома 5 причини да си купите Нутрибулит още днес

5 причини да си купите Нутрибулит още днес

1216
0

Наричат го хранителен екстрактор, защото това устройство е наистина нещо повече от обикновено блендер, който може да прави перфектното смути. Той е дори нещо повече и от кухненския робот, защото роботът роботизирано троши, мели и мачка всичко, а нашият герой прецизно извлича най-доброто от вашата храна, за да ви я поднесе в максимално лесен за смилане и консумация вариант. Да, говорим за негово величество Нутрибулет. Ако сте от домакините, спортните маниаци или просто хора, които предпочитат да живеят здравословно вместо с храна от заведенията за бързо хранене, то тогава трябва да го имате и вие. А ако още се чудите над въпроса, ето ви пет основателни причини да си купите Нутрибулет още днес:

  1. Дава ви най-доброто от един хранителен продукт

Благодарение на специалната си технология, уредът превръща храната в супер храна. Вече не е  нужно да чете кое вещество как може да се набави от даден продукт. Уредът ще го прави вместо вас.

  1. Ако ви предстои захранване на детето, това е вашето спасение

Забравете за стоте уреда, които ще запълнят и така оставащото малко място от стерилизаторите, шишетата и награвателите за бебето кухня. Вместо уред за приготвяне на пара и пасатор, просто си купете Нутрибулет.

  1. Спестявайте време сутрин

С уреда можете да си правите всяка сутрин енергийна бомба и вместо да ходите кисели и гладни на работа, да стартирате деня си уникално добре. Всъщност, можете да го направите за цялото семейство – включително и за децата, които ако не на обяд в училищната лавка, поне у дома ще хапнат нещо здравословно.

  1. Няма по-лесно почистващ се уред

От всички пасатори, мултикукъри, блендери и какви ли не още кухненски уреди, няма по-лесен за почистване от тези. Трябва ви точно едно смути да си приготвите и после да стигнете до почистването, за да се уверите в това, което ви казваме. Да, край на стоенето над мивката с часове наред.

  1. Прави всичко като кухненския робот, но е по-евтин

Нутрибулит е поне с 50% по-евтин от хубавите кухненски роботи, за които си заслужава да дадете такива пари. Но той прави повече: смила, троши, пасира, изтисква сок.

Не се колебайте! Нутрибулит е точно уредът, който липсва на вашата кухня, за да стане перфектна, а вие да си спестявате и време, и усилия след работа! Вече знаете защо си заслужава. Купете го!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here