BgWoman Взаимоотношения За мъжете – „мишки”

За мъжете – „мишки”

781
0

Истински късметлиики са тези, които имат свестен и знаещ как да обича мъж до себе си! Все повече започвам да се убеждавам, че каузата на останалите – търсещите, е обречена…

Оказва се много по-лесно да си намериш престижна високоплатена работа, страхотно жилище или пък перфектните обувки към новата рокля, отколкото готино гадже.

Опитът на жените доказа – истинските мъже са дефицит, дошла е ерата на „мишоците”!

мъжете мишки
Как да ги разпознаем? – Това всъщност не е никак трудно. В началото винаги можем да се заблудим, но в много кратък срок всичко излиза наяве. Дори да са „лъскави”, симпатични, мили и изглеждащи готови на всичко за нас, това е само обвивката.

Тази порода мъже трябва да се забрани със закон! Те са неблагодарни, лъжливи, неопитни и незнаещи… Казват ти точно това, което искаш да чуеш в момента, но винаги измамата личи, както и това, че не си нито първата, нито последната… С колко ли още пробват?

Те дори не знаят как да ни впечатлят и в стремежа си могат да предизвикат само отвращение.
Кога точно мъжете – „мишки” ще разберат, че разпалените им истории за други жени или (още по-лошото) флиртът пред очите ни НЕ е секси, не ги прави по-мъжествени и не впечатлява абсолютно никой освен собствените им себеподобни…

Имат нужда и от специален пътеводител, който да ги насочва къде е логично да заведеш една жена и къде е абсолютно забранено.

Но въпреки хилядите си минуси, те винаги изтъкват себе си, искат специални жестове и критикуват. Дали защото наистина са заслепени или пък това им помага да замажат собственото си положение, което в дадени моменти осъзнават, факт е, че са опасно явление…

Сълзите и нервите заради такъв мъж не са оправдани и не си струват, но ние им ги даваме, а това като че ли ги прави още повече и още по-силни.

Така че, дами, разпознаете ли мъж – „мишка” си представете, че сте на състезание по лека атлетика и избягайте възможно най-далеч, като с колкото по-ниско самочувствие и безсилен го оставите, толкова по-добре. Все пак никоя красива и всеотдайна жена не заслужава подобно нещо!

Сподели
Предишна публикацияПриятел или нещо повече?
Следваща публикацияКапан за мацки
Loading Facebook Comments ...

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here