BgWoman Взаимоотношения За мъжете – „мишки”

За мъжете – „мишки”

1331
0

Истински късметлиики са тези, които имат свестен и знаещ как да обича мъж до себе си! Все повече започвам да се убеждавам, че каузата на останалите – търсещите, е обречена…

Оказва се много по-лесно да си намериш престижна високоплатена работа, страхотно жилище или пък перфектните обувки към новата рокля, отколкото готино гадже.

Опитът на жените доказа – истинските мъже са дефицит, дошла е ерата на „мишоците”!

мъжете мишки
Как да ги разпознаем? – Това всъщност не е никак трудно. В началото винаги можем да се заблудим, но в много кратък срок всичко излиза наяве. Дори да са „лъскави”, симпатични, мили и изглеждащи готови на всичко за нас, това е само обвивката.

Тази порода мъже трябва да се забрани със закон! Те са неблагодарни, лъжливи, неопитни и незнаещи… Казват ти точно това, което искаш да чуеш в момента, но винаги измамата личи, както и това, че не си нито първата, нито последната… С колко ли още пробват?

Те дори не знаят как да ни впечатлят и в стремежа си могат да предизвикат само отвращение.
Кога точно мъжете – „мишки” ще разберат, че разпалените им истории за други жени или (още по-лошото) флиртът пред очите ни НЕ е секси, не ги прави по-мъжествени и не впечатлява абсолютно никой освен собствените им себеподобни…

Имат нужда и от специален пътеводител, който да ги насочва къде е логично да заведеш една жена и къде е абсолютно забранено.

Но въпреки хилядите си минуси, те винаги изтъкват себе си, искат специални жестове и критикуват. Дали защото наистина са заслепени или пък това им помага да замажат собственото си положение, което в дадени моменти осъзнават, факт е, че са опасно явление…

Сълзите и нервите заради такъв мъж не са оправдани и не си струват, но ние им ги даваме, а това като че ли ги прави още повече и още по-силни.

Така че, дами, разпознаете ли мъж – „мишка” си представете, че сте на състезание по лека атлетика и избягайте възможно най-далеч, като с колкото по-ниско самочувствие и безсилен го оставите, толкова по-добре. Все пак никоя красива и всеотдайна жена не заслужава подобно нещо!

Сподели
Предишна публикацияПриятел или нещо повече?
Следваща публикацияКапан за мацки

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here