BgWoman Красота Маска за коса с авокадо

Маска за коса с авокадо

536
0

маска с авокадо

Маска за коса с авокадо – ревитализираща

Защо маска с авокадо? Обожавам авокадо! Не само че е невероятно вкусно, но и е изключително полезно за цялото тяло. Освен като храна, авокадо намира широко приложение и в козметиката. Предлагаме ви да си направите домашна маска с авокадо. Вижте как!

Изключително натурално и устойчиво на пестициди, авокадото има изключителен овлажняващ ефект, без да се подлагаме на агресивното влияние на химикалите, съдържащи се в продуктите за красота, които можем да открием на пазара.

Рецептата за тази маска е проста: обелете едно авокадо и махнете костилката. Пюрирайте в блендер. Добавете малко Витамин Е под формата на масло или просто няколко капсули Витамин Е. Добавете още 1 ч.л. жожоба, зехтин и кокосово масло. Пюрирайте отново с блендера, докато се получи хубава хомогенна смес с консистенция на бита сметана.

Нанесете върху косата си (можете да се концентрирате само върху краищата или върху цялата коса), увийте косата с найлон и останете така 10-20 минути. Измийте с шампоан и балсам, както обикновено.

Няма да повярвате колко жива ще стане косата ви след една чудесна маска за коса с авокадо.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here