BgWoman Красота Педикюрен стол

Педикюрен стол

774
0

Характеристики:

  • Фиксирана височина на седалката 54см.;
  • Променлива височина на подложката за крака 50/60см.;
  • Цвят бял;
  • Дължина 100/110см.

педикюрен столКозметик лайн предлага на салоните за педикюр и маникюр един удобен, функционален и изключително качествен стол за педикюр. Изработен, съобразно изискванията за качество и удобство на професионалното оборудване, той ще служи вярно в продължение на дълги години, създавайки еднакво удобство на маникюриста и на неговия клиент.

Столът е предназначен изцяло за клиента, като табуретката, върху която той трябва да седне е с фиксирана височина от 54см. Седалката има мека дунапренена подложка, която няма да се деформира дори след дълга употреба. Подложката за крак, от друга страна е с регулируема височина, като позволява да бъде сваляна или повдигана, така че да се избере най-удобната позиция за клиента.

Подложката за крак също е мека и комфортна, за да може да се гарантира максималното удобство на всеки клиент по време на неговото разкрасяване. Конструкцията на това професионално съоръжение е изработена от здрав и устойчив на замърсяване метал, докато меките работни компоненти са тапицирани с изкуствена кожа, която позволява лесно почистване след работа.

Този професионален стол за педикюр няма да заема особено пространство във Вашия салон и ще бъде винаги на разположение, за да осигури невероятно удобство по време на тази трудоемка разкрасителна манипулация.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here