BgWoman Красота Педикюрен стол

Педикюрен стол

480
0
Сподели

Характеристики:

  • Фиксирана височина на седалката 54см.;
  • Променлива височина на подложката за крака 50/60см.;
  • Цвят бял;
  • Дължина 100/110см.

педикюрен столКозметик лайн предлага на салоните за педикюр и маникюр един удобен, функционален и изключително качествен стол за педикюр. Изработен, съобразно изискванията за качество и удобство на професионалното оборудване, той ще служи вярно в продължение на дълги години, създавайки еднакво удобство на маникюриста и на неговия клиент.

Столът е предназначен изцяло за клиента, като табуретката, върху която той трябва да седне е с фиксирана височина от 54см. Седалката има мека дунапренена подложка, която няма да се деформира дори след дълга употреба. Подложката за крак, от друга страна е с регулируема височина, като позволява да бъде сваляна или повдигана, така че да се избере най-удобната позиция за клиента.

Подложката за крак също е мека и комфортна, за да може да се гарантира максималното удобство на всеки клиент по време на неговото разкрасяване. Конструкцията на това професионално съоръжение е изработена от здрав и устойчив на замърсяване метал, докато меките работни компоненти са тапицирани с изкуствена кожа, която позволява лесно почистване след работа.

Този професионален стол за педикюр няма да заема особено пространство във Вашия салон и ще бъде винаги на разположение, за да осигури невероятно удобство по време на тази трудоемка разкрасителна манипулация.

Loading Facebook Comments ...

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here