BgWoman Отслабване Как да отслабнем за 1 месец

Как да отслабнем за 1 месец

494
0

За повечето хора, качването на килограми не е никакъв проблем. Но когато стане въпрос за отслабване, много малко успяват с това начинание лесно. Често свалянето на излишните килограми ни коства много време, физически и емоционални усилия. А морето вече ни очаква и трябва да взмем мерки!

бързо отслабванеПредлагаме ви няколко съвета за бързо и ефикасно отслабване само за 1 месец. Начинът, по който това ще се случи със сигурност няма нищо общо с вълшебно хапче за отслабване, в което не знаем какво се крие и колко е безопасно за здравето ни, нито благодарение на катастрофални диети. Нужен е само добър план, перфектна дисциплина и промени в начина на живот.

Стъпка първа

Забравете нездравословната храна! Избягвайте храните, които съдържат празни калории; те са с високо съдържание на наситени мазнини. Примери за това са храните от заведенията за бързо хранене, преработените меса, пържените храни, търговските тестени изделия и всички продукти от бяло брашно. Яжте храни, които съдържат хранителни вещества  като плодове, зеленчуци, постно месо, семена, ядки, риба, боб и пълнозърнести храни.

Стъпка втора

Намалете  дневния прием на храна. За да отслабнете за един месец, трябва да създадете калориен дефицит, тоест да приемате по-малко количество калории, отколкото харчите. Ако съкратите дневния си прием с 500 калории, можете да отслабнете с  2-3 килограма за 1 месец.

Стъпка трета

Пийте вода вместо калории. Калориите под формата на течни напитки се броят за калории, така че внимавай те с тях. Избягвайте напитки, които имат захар и калории като преработени сокове, подсладени чайове, безалкохолни напитки, млечни шейкове и алкохол. Пийте вода вместо тях; тя е без калории, може да ви помогне, ако сте хидратирани и да притъпи усещането за глад.

Стъпка четвърта

Хранете се по-често. Ако се храните на често с малки порции, ще ускорите метаболизма си и ще премахнете мъчителното усещане за гладуване до следващото хранене. Опитайте да се храните 6 пъти на ден, като съчетавате белтъчини със сложни въглехидрати. Например, обяд от омлет със зеленчуци и пълнозърнест хляб.

Стъпка пета

Стъпка към фитнеса. Направете упражнения, които да тренират всички основни мускулни групи. Няма по-ефикасен начин за отслабване от горенето на калории с движение.

Стъпка шеста

Можете да потичате. Тичането укрепва сърцето и белите дробове, а също така и е ефикасно за изгаряне на калории. Отделяйте по  45 до 60 минути три пъти седмично за анаеробни упражнения по ваш вкус – колоездене, туризъм, плуване, изкачване на стълби или скачане на въже. Възползвайте се от лятната почивка!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here